Şanlıurfa’da 24 metre yoldaki Academia Hastanesi karşısındaki modern özel muayenesinde Şanlıurfalı hastalara hizmet veren Uzm. Dr. Mustafa Çalık, kronik hastalıklarda gerçekleştirdiği tamamlayıcı ve holistik (bütüncül) tıp çalışmalarıyla hastalara şifa dağıtıyor.

Hastalıkların kaynağı yanlış beslenmedir.

Konuyla ilgili MEDYAURFA.COM editörlerinin sorularını yanıtlayan Uzm. Dr. Mustafa Çalık, tamamlayıcı ve holistik (bütüncül) tıpın vücutta oluşan hastalıkların sadece sonuçlarını değil, nedenlerini de irdelediğini söyledi. Tamamlayıcı ve holistik (bütüncül) tıp yönteminin vücudu bir bütün olarak ele aldığını belirten Çalık ‘’Vücuttaki bütün problemlerde beslenme en önemli olaydır. Doğru beslenme, şeker hastalığı dahil birçok hastalığı ciddi oranda düzeltir. Tamamlayıcı ve holistik (bütüncül) tıp ile hastalarıma ilaç tedavisinin dışında kullandığım terapilerde var. Örnek olarak biorezonans tedavisi alerji hastalığında çok etkili. Tüm kronik hastalarda kullanılabilir’’ dedi.

Dünyada gelişen tıp akımı Tamamlayıcı ve Holistik (Bütüncül) Tıp’tır.

Hastaya uygulanacak olan doğru ve iyi bir tedavi de vücutta oluşan tüm asitlerin yok edilebileceğini de belirten Çalık ‘’Vücudun vitaminlerini karşılar, hastaya doğru bir beslenme uygularsanız kilosu azalır. Astım hastalığı düzelir. Kronik yorgunluğu geçer. Hastalıkları birbirinden ayrı değerlendirmemek lazım. Hastalıkların ortak paydaları vardır. Siz bu paydayı iyi tedavi eder, hastayı doğru bir platforma çekerseniz, koruyucu hekimlikte yaparsanız bütün hastalıklar düzelir. Dünyada şuan gelişen tıp akımı tamamlayıcı tıptır. Biz bu yöntemle tıptaki eksik noktaları tamamlıyoruz. Dünyada şuan korkunç bir iyot eksikliği var. Birçok hastalık var bu konuda. Rakamlarda artış var. Bunlar direk beslenmeyle ilgili. Hastayı doğru değerlendirmek için yeterli bir süre ayırmak gerekiyor. Dünya sağlık örgütü her hasta için en az 20 dakika öneriyor.’’ Dedi.

Uzm. Dr. Mustafa Çalık, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde, Acedemia Hastanesi karşısındaki özel muayenesinde hizmet veriyor.

İletişim: 0505 767 23 65