Viranşehir ilçesinde elektrik akımına kapılması sonucu kolları ve ayaklarını kaybeden inşaat işçisi Burhan Doğruyol, çocuklarına sarılamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Yaklaşık bir yıl önce inşatta demir kestiği sırada elektrik akımına kapılan iki çocuk babası 26 yaşındaki Doğruyol, ağır yaralandı. 

Diyarbakır'da bir hastaneye kaldırılan Doğruyol, yapılan müdahaleye rağmen 2 kolu ve bacaklarını kaybetti. 

Tedavisinin ardından Viranşehir'deki evine dönen Doğruyol, evlatlarını kucağına alamamanın hüznünü yaşıyor. 

Doğruyol, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaklaşık bir yıl önce kardeşiyle inşaatta çalışırken elektrik akımına kapıldığını kol ve bacaklarını kaybettiğini ifade etti.

Geçirdiği kazanın ardından çok zor günler yaşadığını anlatan Doğruyol, şunları kaydetti:

"Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 3 ayda bir bin 500 lira ve kira parası yardımı alıyoruz. Bana bakacak kimsem olmadığından kardeşim bana ilçede ev kiralayıp evimi taşıdı ve bütün ihtiyacım kardeşim tarafından karşılanıyor. Benim banyomu giyimimi, yemeğimi türlü evdeki ihtiyacımı eşim karşılıyor. Çocuklarıma sarılamamak beni çok üzüyor. Hayırseverlerden ve devletimizden bana protez takılmasını istiyorum eşime fazla yük olmak istemiyorum." 

 Eşine seve seve hizmet ettiğini dile getiren Fidan Doğruyol da zor şartlarda yaşadıklarını belirterek, ''Eşimin yemesini, temizliğini ben yapıyorum. Eşimin hizmet ettiğimde kendisini çaresiz kalınca çok üzülüyor bende üzülüyorum. Eşime, bir gün değil bir ömür boyu bakacağım o benim her şeyim çocuklarımın babası. Devletimizden ve yardımseverlerden eşime protez takılması için yardım bekliyoruz." ifadelerini kullandı.