Seçkin kadrosu, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, Şanlıurfalılara en iyi sağlık hizmeti vermek için gayret gösteren Özel Meydan Hastanesi, SGK tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

SGK Başkanı tarafından Özel Meydan Hastanesi’ne gönderilen teşekkür belgesinde ‘’Kurumunuzun ‘’Dijital dönüşüm uygulamaları’’ arasında yer alan ‘’e-imzalı e-reçete’’ uygulaması hususunda sağladığınız katkı ve gösterdiğiniz hassasiyetten ötürü teşekkür eder, kurumunuzun bu ve benzeri uygulamalarına katkılarınızın devamını dileriz’’ ifadeleri yer aldı.

‘’En iyiye ulaşmak amacındayız’’

Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Aslan, hastalarına verdikleri hizmetin, etkinlik ve verimliliğini sürekli gözeterek en iyiye ulaşmak amacında olduklarını ifade etti. İnsan sağlığını korumanın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ettiklerinin altını çizen Başhekim Aslan ‘’Mevcut tüm imkanlarımızı ve donanımımızı hasta memnuniyetini sağlamak amacıyla kullanmaktayız. İnsan sağlığını her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışıyla, insana hak ettiği değeri gösterebilmek için güler yüzlü, güvenilir, kaliteden ödün vermeden her zaman kendimizi yenileme ve geliştirme gayreti içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Vicdani ve bilimsel değerlerine bağlı, etik kurallara saygılı, hasta memnuniyeti odaklı, güvenilir bir teşhis ve tedavi hizmeti misyonu ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Siz hastalarımızdan aldığımız destek ve teşvikle sağlığınızın teminatı olan ve “ Önce Sağlık” sloganıyla yoluna devam eden Özel Meydan Hastanesi’nin herkesi kucakladığını vurgular, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmenizi temenni ederiz’’ dedi.