Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Haliliye’deki bakıma muhtaç ailelere en iyi hizmeti verebilmek amacıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan evde bakım hizmetinden yararlanan 35 kadın, günü birlik olarak Karaali Kaplıcaları’na götürüldü. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen sağlık turunda kadınlara, bakım hizmetinde görevli bayan personeller ve yakınları da eşlik etti. Kaplıcadan çıkan kadınlara, daha sonra belediye tarafından yemek ikramında bulunuldu.
 
Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, Haliliye Belediyesinin en zor anlarında yanlarında olduklarını bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
 
Bölgenin önemli termal kaynakları arasında yer alan Karaali Kaplıcaları, birçok sağlık sorununun çözümü için de doğal bir kaynak olarak biliniyor.
 
Haliliye Belediyesinin ‘yanınızdayız’ sloganı ile başlattığı ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmeti kapsamında; ihtiyaç sahibi ailelerin kişisel bakımları, evlerinin temizlik ihtiyaçları sağlanıyor.