Gazeteci Sedat Atilla’nın Esentepe’deki çalışma ofisine gelen Doç. Dr. Akif Altay, fakülte ile ilgili çalışmalarını anlattı

Doç. Dr. Altay ‘’Kaliteli sağlık hizmetini toplumun çoğunluğuna ulaştıran, öncülük rolünü üstlenen sağlık merkezi olmayı ön görüyoruz’’ dedi.

Uzmanlaştıkları tüm sağlık hizmetlerinde tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta yakınlarına saygı duyarak gelişmiş sağlık teknolojisi ve tesisleri ile toplumun çoğunluğunu kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştırmada öncü olma özelliklerini sürdürdüklerini de belirten Altay ‘Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemizin fiziki kapasitesi, donanım ve tecrübeli doktorlarıyla eksiksiz bir sağlık hizmeti sunma noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ Dedi.

Bir süre önce Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Altay, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, hastane için geçmişte önemli başarılara imza atıldığını, yeni bir yönetim ve hizmet anlayışıyla çalışmalarını bir adım daha ileriye götürmek için el birliğiyle ekip halinde çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

MEDYAURFA.COM