Metrolife hastanesi bugün yeniden SGK’lı hasta kabülüne başlıyor.

Geçtiğimiz hafta SGK tarafından sözleşmesi fesih edilen Şanlıurfa Metrolife hastanesi bugün yeniden SGK’lı hasta kabulüne başlıyor.

SGK tarafından hasta kabül sözleşmesi iptal edilen ve kentte büyük tepkiye yol açan gelişme, Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yapılan görüşmelerin sonucunda yanlışlıktan dönülerek yeniden SGK ile anlaşması yapılarak olumlu sonuca ulaştı.

Metrolife Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cengiz Karakucak konu ile ilgili yaptığı açıklama da ‘’Hastanemize sahip çıkan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Sağlık hizmetlerinde uluslararası standartları gözeten Metrolife, tüm alt yapısını kalite ve akreditasyon kurallarına uygun olarak oluşturuldu. Kapalı alanda akıllı bina teknolojisi ile inşa edilen hastane, modern mimarisi ve hastane konseptine uygun yapılanması ile dikkat çekiyor.

İçinde bulunan cihaz ve ekipmanları etik ilkelerle buluşturan hastane, insan odaklı bir yaklaşımla hizmet üretmektedir. “Hastamızı iyileştirmek yetmez, aynı zamanda memnun etmeliyiz” felsefesinden hareketle tüm hastalarımıza en kaliteli sağlık hizmetini ulaştırmanın gayreti içerisinde olan Metrolife’de; yaklaşık 300 personel, 25 poliklinik ve 30 doktorla sağlık hizmeti üretiliyor.

Tam donanımlı ameliyathaneleri, yüksek yatak kapasitesi, erişkin ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri ile bölgemiz ve tüm Şanlıurfa halkına sağlık hizmeti sunuyor. Bölgemizdeki sosyal ve kültürel organizasyonlara güçlü destek vererek “büyük” olmanın sorumluluğu ile hareket ediyor.