Sağlık Bakanlığı’nda, Şanlıurfa’ya yapılacak 1700 yataklı Şehir Hastanesi ile ilgili toplantı düzenlendi.

Toplantı da projenin yeniden revize edileceği ve ihale sürecine geçileceği belirtildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklama da şu bilgilere yer verildi.

‘’Sağlık Bakanlığı'nda İlimizde Yapılacak Olan Şehir Hastanesi Toplantısı Gerçekleştirildi. Bakanlığımız tarafından ilimize yapılacak olan 1700 yataklı Şehir Hastanemizin proje, tadilat, revizyon ve tüm tıbbi hizmet alanlarının düzenlenmesi ile ilgili olarak Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet KARA, Destek Hizmetleri Başkanı Halil BEYAZKENDİR, Sağlık Bakanlığı'na bağlı genel müdürlüklerin yöneticileri ve daire başkanlarının katılımının sağlandığı toplantı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü olarak toplantıda ilimiz için büyük önem arz eden özellikli tıbbi hizmetler başta olmak üzere acil servis, yataklı servisler, yoğun bakımlar, ameliyathane hizmetleri ve görüntüleme hizmetlerinin planlanması noktasında ilimizin önümüzdeki yıllardaki ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak hazırlamış olduğumuz planları bakanlığımız yöneticilerine sunup fikirlerimizi beyan ettik.

Yapılmasını istediğimiz değişikliklerle beraber yeniden revize edilecek olan projenin hazırlanması ile en kısa zamanda ihale sürecine geçilecek olup Şehir Hastanemizin inşaatına başlanacaktır. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun’’