Bir süre önce SGK’nın evrak eksikliği nedeniyle ekranını kapattığı, Şanlıurfa halkının tepki göstermesi nedeniyle tekrar anlaşma sağladığı Metrolife Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Karakucak ‘’Şanlıurfa halkı hastanesine sahip çıktı. Kaldığımız yerden hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Hastanemizin SGK ile anlaşmasının yeniden sağlanmasında emeği geçen Şanlıurfa kamuoyuna, yerel yöneticilerine ve siyasetçilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Şanlıurfa’da diğer kapatılan hastanelere üzüldüklerini de sözlerine ekleyen Karakucak ‘’Hastanelerin kapanması ile binlerce insan ekmek paralarından oluyor. Hastanemize sağlık hizmeti almaya gelen hastalarımıza en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Hastanemizde SGK’nın belirlediği ücretin dışında herhangi bir ücret talep etmiyoruz hastalarımızdan’’ dedi.

Metrolife Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Toprak ise hastanenin kaldığı yerden Şanlıurfa’nın en kaliteli sağlık hizmetini vermeye devam ettiğini belirtti.

Şanlıurfalılara müjde verdiler.

Metrolife Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfalılara müjde de verdiler. Opr. Dr. Veysel Toprak, acil ve emeklilerden muayene ücreti almayacaklarını da açıkladı.