ŞANMED Hastanesi Beslenme ve Diyet Depertmanı’nda görevli Beslenme ve Diyet Uzmanı Duygu Yıldırım, MEDYAURFA.COM’da köşe yazısı yazmaya başladı. Diyetisyen Duygu Yıldırım’ın ‘’ Kış Mevsiminde Neden Daha Kolay Kilo Alıyorum?’’ başlıklı ilk yazısı MEDYAURFA.COM’da yayınlandı.

Duygu Yıldırım kimdir ?

Şanlıurfa Birecik doğumlu olan Duygu Yıldırım, ilk ve orta öğretimini Birecik’te tamamladı. Lise eğitimini Şanlıurfa Fen Lisesi’nde alan Yıldırım, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında staj eğitimlerini aldı.

Onur öğrencisi olarak mezun oldu.

Mesleki anlamda birçok kongreye katılan Yıldırım, 2014 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun oldu.

2014’ten bu yana Şanmed’de hizmet veriyor.

Mesleği eğitiminin yanı sıra, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği programını da başarıyla tamamlayan Yıldırım, 2014 yılından bu yana Özel Şanmed Hastanesi’nin Beslenme ve Diyet Departmanı’nda Beslenme ve Diyet Uzmanı olarak hizmet veriyor.
 
DUYGU YILDIRIM'IN İLK KÖŞE YAZISI:

KIŞ MEVSİMİNDE NEDEN DAHA KOLAY KİLO ALIYORUM ?


http://www.medyaurfa.com/kis-mevsiminde-neden-daha-kolay-kilo-aliyorum-makale,27.html