Haliliye Belediye BaşkanI Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile ilk olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin yataklı servislerinde yatan hastaları ziyaret etti. Hastaların bayramını kutlayarak, en kısa sürede iyileşmeleri temennilerinde bulunan Demirkol ve Fakıbaba, daha sonra hastaneden ayrıldı.
 
Başkan Fevzi Demirkol, daha sonra beraberinde Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ile birlikte Sarayönü bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Demirkol, Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek sorumlusu Ali Topal ile görüşerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler de alan Başkan Demirkol, dernekte bulunanların da bayramlarını kutladı.
 
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI
Başkan Fevzi Demirkol, bayram ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz askeri kalkışma girişimi sırasında vatanın birlik ve beraberliğini korumak için sokağa çıkarak şehit olan Şanlıurfalı kahramanların ailelerini ziyaret etti. Şehit İbrahim Halil Yıldırım, Şehit Mustafa Direkli ve Şehit Mehmet Şefik Şefkatlıoğlu’nun ailelerini ziyaret eden Başkan Demirkol, ailelere başsağlığı ve bayram temennilerini iletti.
Başkan Demirkol’un bu ziyaretine Melis Üyeleri Halil Yetkin ve Hasan Kaya da eşlik etti.