Başkan Nihat Çiftçi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ın 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek geçmişte MÜSİAD' a emek vermiş, görev almış, tüm yöneticilerini, şube başkanlarını ve yeni görev alanları konuşmasında özellikle tebrik etti ve başarılar diledi.

Kamu kurum ve kuruluşlarla iş adamları el birliği ile Şanlıurfa'yı bölgede parlayan bir yıldız yapabileceklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Yerel yönetimler anlamında bizler,ülkesine bağlı Milletine bağlı değerlerini bilen, nereden geldiğini bilen nereye gitmesi gerektiği noktasında piyasa anlamında çalışan tüm iş adamlarıyla birlikte hareket eden ve iş dünyası anlamında da ülkemizde istihdam oluşturan,üretim ve katkı sunan ihracat anlamında ülkemizin ekonomisini besleyen tüm iş adamlarıyla yetkilerimiz ölçüsünde elimizdeki imkanlarla, yardımcı oluyoruz yardımcı olmaya da devam edeceğiz. Peygamberler şehri Şanlıurfa'mızın gelişmesi için sadece kamu kurumların çabası yetmez. Dolayısıyla Türkiye'nin en genç ili, toprak bakımından Türkiye'mizi tek başına besleyecek böyle bir varlığa sahip olduğumuzu, bu varlığı iş adamlarımızın gücü ve kuvvetiyle iktisadımıza gelir olarak dönüştürebiliriz. El birliği ile şehrimizi bölgede parlayan bir yıldız yapmalıyız" diyerek yapılacak tüm yatırımlarda destek veremeye her daim hazır olduklarını sözlerinde vurguladı.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Şube Başkanı Mahut Barut birer konuşma yaptı.Konuşmaların ardından olağan genel kurulda gerçekleştirilen seçimlerde MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığına Mahmut Barut seçildi.