2016 yılının son gününde Şanlıurfa'da görev yapan emniyet mensuplarını, İtfaiye erlerini, toplu taşıma personelini ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Nihat Çiftçi, hayirli bir yeni yıl dileklerinde bulundu.
 
Şanlıurfa'nın şehir giriş - çıkışlarında konrtol ve asayiş gorevini yürüten emniyet mensuplarını ziyaret ettikten sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçerek İl Emniyet Müdürü  Veysel Tipioğlu ve emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.
 
Şanlıurfa'nın emniyetli olduğunu ve emniyet mensuplarıyla daha da emniyetli olduğunu belirten Başkan Çiftçi, çalışmalarından dolayı emniyet müdürü ve polis memurlarına teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.
 
Başkan Çiftçi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ise Şanlıurfalılara sağduyularından dolayı teşekkür ederek, yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni etti.
 
Başkan Çiftçi, daha sonra 24 saat esaslı çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına  bağlı itfaiye erlerinin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ŞUBİM(Büyükşehir İletişim merkezi) personelinin yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
 
Başkan Çiftçi son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş. Toplu Taşıma personelinin gece vardiyasında çalışanlarla bir araya geldi. Toplu taşıma araçların bakım, temizliğini yapan personelle yeni yıla giren Başkan  Çiftçi, Yeni yılın huzur ve mutluluk getirmesini diledi.