Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede bulunan esnaflarla bir araya geldi. 
Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Esnaf Sanaatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı,  Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Fatih Topal, Kasaplar Odası Başkanı, Abbas Tumbul, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nazif Kayalar, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak, Karaköprü Pazarcılar dernek Başkanı Mustafa Kaçan ile Karaköprü ilçesinde faaliyet gösteren esnaflar katıldı. 
 
Programın açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Esnaf Sanaatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Böyle bir programı düzenledikleri için Karaköprü Belediyesi’ne teşekkür etti. 
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, “Yıllık yüzde 15 oranında büyüyen ve Güneydoğu’muzun parlayan yıldızı olan bir ilçeyiz.  Bu büyüme ile birlikte bizlerde hizmetler konusunda daha fazla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam ediyoruz” dedi. 
 
Esnafları her zaman önemsediklerini ifade eden Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü belediyesi olarak her zaman esnafımızı önemsiyoruz. Esnaflarımızlar bir araya gelip taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Esnafımız bizim mahallelerde ki sorunları en iyi bilen kesimdir. Vatandaşlarla iç içe oldukları için sorunları onların ağzından dinliyoruz. Biz eksikliklerimiz dinledikçe ve onu tamamladıkça başarılı oluruz. Karaköprü’müzü daha da güzelleştirme adına esnafımızın fikirleri bizim için çok önemlidir” diye konuştu. 
 
Konuşmalarının ardından Başkan Metin Baydilli, 2016 yılı içerisinde Karaköprü Belediyesi olarak ilçede yapılan hizmetleri ve projeleri sunum eşliğinde anlattı. 
 
Esnafın sorularını da yanıtlayan Başkan Metin Baydilli, daha sonra 2016 yılı içerisinde ilçe genelinde temizlik ve hijyen konularında hassasiyet gösteren esnafı plaketle ödüllendirdi.
Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.