Yeni yıla da yoğun bir tempo ile başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yılın ilk ziyaretinde esnafla bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde ŞUTİM'e giderek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Çiftçi, soğuk havada esnafın çay ikramına katılarak sohbet etti.
Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı (ŞASEMKOM) Faruk Akbaş'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'yı seven ve çalışkan bir kadroyuz. Bu soğuk havada rızkı için emek sarf eden herkesimden esnafımıza hayırlı işler diliyorum. Yeni yılımızın ilk ziyaretine esnafımızla başlamak istedik. Yerel idareciler olarak bizlerden bir talepleri var mı, onları dinledik. Şanlıurfa esnafımız çok güzel bir birliktelik içerisinde yarınların daha da aydınlık olması umuduyla helal kazançlarının derdindeler. Bu birliktelik bizim için çok önemli. Bizi biz yapan birlikteliğimizin her zaman daim olmasını diliyorum" diye konuştu.
Başkan Çiftçi ardından ŞUTİM'deki işyerlerini tek tek gezerek, alış veriş yapan vatandaşlarla da buluştu. Başkan Çiftçi, buradaki temaslarının ardından şehrin diğer bölgelerinde devam eden projeleri yerinde incelemek üzere bölgeden ayrıldı.