Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı Abuzer Avcı ve Canbeyliler Dernek Başkanı İbrahim Dağ ile beraber Süleymaniye mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Halkın büyük teveccüh gösterdiği AK Canpolat’a her kesimden destek çığ gibi büyüyor. Son olarak gittiği Süleymaniye mahallesinde esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Canpolat, “Haliliye ilçemizin hizmetkarı olacağız dedi”.

Canpolat açıklamalarında şunları söyledi “Bugün Süleymaniye mahallemizdeyiz. Canbeyliler dernek başkanımız İbrahim Dağ, Tuncay Dağ ve Haliliye Belediye Meclis üyesi adayımız Abuzer Avcı ile birlikte esnafımızı ziyaret ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar esnafımızın AK Partiye olan güveni tam, teveccühleri tam. Bizlerde inşallah 31 Mart akşamı çok yüksek bir oy oranıyla bu işi tescil edip hizmetlerinde olacağız. Süleymaniye bizim mahallemiz Süleymaniye bizim özelimiz Süleymaniye’ye hizmet etmekten onur duyarız gurur duyarız”. Şeklinde konuştu. 

Canbeyliler Dernek Başkanı İbrahim Dağ ise, ”Bugün Mehmet Canpolat Başkanımızla Süleymaniye esnafımızı ziyaret ettik. Gerçekten çok güzel bir teveccüh var. İnşallah 31 Mart gecesi zaferle ayrılacağımıza inanıyoruz. Durmak yok yola devam diyoruz.

Tuncay Dağ, “Bize liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın emanet ettiği başkanımızla beraber esnaf ziyaretindeyiz. İnşallah 1 Nisanda güzel başarılarla başkanımızı makamına oturttururuz. Hizmet ettiririz.

CANPOLAT KADINLAR İÇİN PROJESİNİ AÇIKLADI

Esnaf ziyaretin sonrası Ferahkent el sanatları merkezinde kadınlarla buluşan AK aday Canpolat,

“Kadınlarımız bacılarımız analarımız bizim her zaman için önceliğimiz olmuştur. AK Parti açısında da bel kemiği ve omurgası kadınlarımız ve analarımızdır. Cumhurbaşkanımız da ayrıca hanımlarımıza bacılarımıza ayrıca önem veriyor. Onunda size selamlarını iletiyorum. 8 Mart Dünya kadınlar gününde burada kutlama yapmasının nedeni burdur. Kadınlara vermiş olduğu önemin göstergesidir. Bizler projelerimizi açıkladık bunlardan biri sizleri ilgilendiren hanımlar konağı. Bu hanımlar konağında inşallah gelecekte hem siz hem de çocuklarına kreş şeklinde hizmet verilecek ve hanımlar konağında şimdi buradaki faaliyet gibi bizde de kültürel faaliyetler ve aynı zamanda kurslar devam edecek hanımlar konağında çok güzel vakit geçireceksiniz”. Dedi.