Akçakale Belediyesi ilçenin yol sorununa neşter vurmaya devam ediyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak ilçede bir kırsal mahallede daha stabilize yol çalışmasını tamamladı. Ekipler, Bulutlu Konacık kırsal mahalleleri arasındaki 4 km.’lik grup yolunu stabilize çalışma ile ulaşıma hazır hale getirdi. 

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da Bulutlu Kırsal Mahallesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceledi ve Muhtar İbrahim Alak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

BAŞKAN YALÇINKAYA: HEDEFİMİZİ ADIM ADIM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ 

İncelemelerinin ardından açıklama yapan Başkan Yalçınkaya yolların tamamının yılbaşına kadar kullanıma hazır hale geleceğini müjdeleyerek“Stabilize yol çalışmaları ile ilgili Bulutlu köyünde mahalle muhtarı ile birlikteyiz. Seçim öncesi konuştuğumuz gibi inşallah hedefimiz Akçakale’yi köyleri ile beraber batıda ilçeler gibi yapmak. Bu hedefi adım adım gerçekleştiriyoruz. Bulutlu Konacık arası 4 km.’lik stabilize yolun yapımı bitti. İnşallah bu süre zarfında bu yolların tamamını yılbaşına kadar toparlayacağız, köy içlerini de elden geçireceğiz. Buraları insanca yaşanabilir bir hale getireceğiz. Bu sebeple yolun yapımında emeği geçen ekibimizi kutluyoruz. Köy halkına da, muhtara da bu yolun hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. 

MUHTAR ALAK: BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN 

Yolun daha önce kullanılamaz halde olduğuna dikkat çeken Muhtar Alak da emeği geçenlere teşekkür ederek şöyle konuştu: 

“Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu yola daha önce çıkılmıyordu. Şimdi çok şükür öğrenciler gidip geliyor. Başkanımızdan ve Büyükşehir’den Allah razı olsun. “