Şanlıurfa'nın 6 ilçesinde prestij caddesini tamamlayarak halkın hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde olduğu gibi Akçakale'de de çalışmalarına başladı. İlçenin altyapısında revizyonlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, prestij caddesi olması planlanan güzergahlarda çalışmalarına start verdi. Kış ayları öncesi işi sıkı tutarak çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yeni Mahalle ve Ceylanpınar Caddesi bölgesinde kilit taşı sökümü gerçekleştirdi.
 
BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÇALIŞMALARI BİZZAT TAKİP EDİYOR
Tüm ilçelere prestij caddesi kazandırılması yönünde planlamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, diğer ilçelerde olduğu gibi Akçakale'deki uygulamaları da yakından takip ediyor. Modern spor kompleksi, semt sahası, yol genişletme çalışmaları, altyapı ve kırsal bölgelerde ulaşım sorununun çözüme kavuşturulması için her defasında Akçakale'ye giderek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, prestij caddesinin en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması için yoğun çaba içerisinde olduklarını belirtti.
 
AKÇAKALELİLER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerinde bir çok değişimin yaşandığını aktaran Akçakaleliler ise, "Büyükşehir Belediyemiz Akçakale'de her geçen gün yeni bir çalışmaya imza atıyor. Emeklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi olmak üzere tüm ekip çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştular.