Ceylanpınar'ı Kızıltepe'ye bağlayan Akrepli Yolu'nda yol ve üst yapı çalışmalarına başlandı. İlçede çalışmalar kapsamında Gazi Caddesi'ndeki çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ekipler rotayı bu sefer ilçenin en uzun yollarından olan Akrepli Yolu'na çevirdi.

CEYLANPINAR ŞAHA KALKACAK

Ceylanpınar Belediyesi'nin yaptığı yatırım ve hizmetlerle yerleşim yerleri hayat buluyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın “Ceylanpınar Şaha Kalkacak” talimatını bizzat sahada uygulayan belediye ekipleri, ilçe merkezinde gerçekleştirilen hizmetleri kırsal ve ilçe merkezinde hayata geçiriyor. Özellikle bozuk olan ve vatandaşlar için çekilmez bir hal alan kırsal yollarının daha rahat ve güvenli bir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdüren ekipler, sezon sonuna kadar birçok yerde birinci derecedeki yolları tamamlamış olacak. Bu kapsamda Ceylanpınar'ı Kızıltepe'ye bağlayan Akrepli Yolu'nda çalışmalar başladı. Ekipleri öncelikle üst yapı söküm işine başladı. Üst yapı söküm işi bittikten sonra ise yol genişletme ve beton asfalt çalışmalarına başlanacak.

"CEYLANPINAR'A BUGÜNE KADAR HİÇ GÖRMEDİĞİ YATIRIMLARI GETİRMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, göreve geldikleri günden bu yana Ceylanpınar için mesai kavramı gözetmeksizin çalıştıklarını ifade etti. Atilla, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana günü birlik yap boz işler yaparak değil, gelecek nesillerimizi düşünerek hizmetlerimize devam ediyoruz. Güzel Ceylanpınar'ımızı, alt yapısıyla üst yapısıyla daha da modern bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden ekibimizle birlikte hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Ceylanpınar'a bugüne kadar hiç görmediği yatırımları getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Ceylanpınar'ı Kızıltepe'ye bağlayan Akrepli Yolu'nda çalışmalara başladık. Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğümüz koordineli çalışmalar neticesinde yolda üst yapı söküm işi başladı. Söküm işi bittikten sonra ise beton asfalt çalışmalarına başlanacak. Ceylanpınar'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.