Yazdığı yazılar ile dikkat çeken usta kalem Bekir Şirinoğlu, son yazısında devleti soyanlara, kolay kazanç elde edenlere, sabah kahvaltısında akşam yemeğini konuşanlara tepki gösterdi.

Şanlıurfalıların yatırım yapmaya yanaşmadıklarını bildiren Şirinoğlu, Gaziantep’ten örnek verdi. ‘Antep’i Antep yapan halktır, Antep halkının zihniyetidir’ diyen Şirinoğlu ‘’İdareciler sonradan gelir’’ dedi.

Şanlıurfa’da üretmek ve istihdam yaratma anlayışının olmadığının da altını çizen Şirinoğlu kentteki rotanın hazır para ve kolay kazanç olduğunu da bildirdi. Özel sağlık merkezlerinde devleti soyanların kimler olduğunu da soran Şirinoğlu ‘’Kimse alınmasın ama sözüm ona, özel sağlık merkezlerinde, devleti soyan kimlerdi. Joker kullanıp okul okutanlar kimlerdi? Yüzde sekseni paralı okullarda okutanların hangi başarılarından söz edelim? Urfa’ma gönderilen devlet destek ve yatırımlarının miktarını öğrenecek olsak aklımız şaşar. Kim yatırım yapmaya kalksa deliminsin derler ya da haraca bağlarlar yalan mı? Kolektif çalışma anlayışımız yok. Sabah kahvaltıda akşam yemeğini konuşuyorsak iş bitmiştir. Vur tarlaya milyonluk araçları gören çatlasın. Ben bilirim sen bilmezsin kafanı yorma. Sen fabrika kurdunda devlet sana yardımcı mı olmadı?’’ dedi.

MEDYAURFA.COM