Öğle saatlerinde Şanlıurfa’ya özel uçakla gelen Bakan Bekir Pakdemirli’yi GAP Havaalanında Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve bazı partililer ile bürokratlar karşıladı.

Bakan Pakdemirli’nin Şanlıurfa’ya geldiği kıyafet sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Pakdemirli’nin rahat bir kıyafetle kente geldiği görülürken, bazı STK temsilcileri bu duruma tepki gösterdi.

Resim

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, konuyla ilgili yaptığı eleştiri de ‘’18 yıl boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa’ya her gelişinde hazır bulundum. 50 derece sıcaklıkta dahi Şanlıurfa’ya ceketsiz geldiğini görmedim. Mitinglerde dahi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ceketini indirirken halka dönerek ‘’Müsaadeniz varsa ceketimi çıkaracağım’’ derdi. İşte devlet ve bugün karşılayanların kıyafeti’’ şeklinde tepkisini dile getirdi.

Sade, Bakan Pakdemirli’yi karşılayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün koyu renk takım elbise giydiklerini ve kravat taktıklarına da dikkat çekerek ‘’Beyefendilerinin karşıladığı kıyafetlerin ciddiyetine bakın, keten pantolonlu, kısa kollu tişörtlü olan devletimizin tarım bakanına bakın’’ dedi.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz ise Bakan Pakdemirli'ye ''Bu kıyafetle Şanlıurfa'ya açılış için mi geldiniz yoksa pikniğemi geldiniz?'' diye sordu.

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABERLER