Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli rutin işlerinin yanı sıra esnaf  ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Başkan Baydilli Diyarbakır yolu üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve taleplerini dinledi.

Başkan Baydilli esnaf ziyaretinde karşılaştığı vatandaşların da taleplerini ve sorunlarını dinlerken, not aldırarak sorunlarını giderilmesi için ilgili birim amirlerini arayarak talimatlar verdi.

Vatandaşların görüşlerine ve isteklerine kulak tıkamak gibi bir durum olamayacağını dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'yü hep birlikte güzelleştirmek adına ve daha iyi hizmet etme adına vatandaşların görüşlerini dikkate aldıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri esnaf ve vatandaşımızın içindeyiz. Bazen yoğunluktan dolayı gerçekten ziyaret edemediğimiz oluyor ancak 3 esnafımızı ziyaret etsek bile bizim için önemlidir deyip her fırsatta ziyaretler gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın talepleri, önerileri bizim için önemlidir ve dikkate alarak çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah Karaköprü'yü hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.                     

Başkan Baydilli esnaf ziyaretinin ardından gelen taleplere göz atarak aciliyeti olanların programa alınmasını ve çalışma başlatılmasını istedi.