Şanlıurfa'da sosyal medya paylaşımlarına 2 gözaltı Şanlıurfa'da sosyal medya paylaşımlarına 2 gözaltı

İlçedeki Narlı İlkokulu’nda oy kullanan Başkan Baydilli, ‘Seçimler ilçemize, Şanlıurfa’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun’ dedi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mahalli idareler seçimleri kapsamında Akpiyar Mahallesinde Narlı İlkokuluna giderek oyunu kullandı. Başkan Metin Baydilli oy kullanma işlemi için gittiği okulda karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşıp bir süre sohbet etti.

Daha sonra seçmenlerle birlikte sıraya giren Başkan Baydilli Narlı İlk Okulu’nda kurulan 1060 numaralı sandıkta oy kullandı. Sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Başkan Baydilli seçimin sorunsuz bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu. Başkan Baydilli’ye Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Başkan Metin Baydilli, seçimin Türkiye’de bir demokrasi şölenine vesile olmasını ve sıkıntısız bir şekilde tamamlanmasını dileyerek tüm vatandaşların bugün sandığa gidip vatandaşlık görevini yapması yönünde çağrısını yineledi.

Başkan Baydilli şu ifadeleri kullandı.

“31 Mart mahalli idareler seçimleri için bugün tüm Türkiye sandık başına gidiyor. Biz de gelip oyumuzu kullandık, sandık görevlileri ve okul görevlileri ile bir araya gelip kolaylıklar diledik. Tüm vatandaşlarımızın vatandaşlık görevini yapmasını rica ediyorum. Bu seçimin demokrasi şöleni şeklinde geçmesi, üzücü olayların yaşanmadan tamamlanması en büyük dileğimizdir.           

Seçimin kazasız, belasız ve güvenli bir şekilde geçmesini temenni ediyor, sonuçların Karaköprü ’müze, Şanlıurfa’ya ve tüm ülkeye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.