Başkan Ayşe Çakmak, kırsal mahallelerin sorunlarını çözüme kavuşturma toplantıları kapsamında muhtarları ağırlamaya devam ediyor. Tarihi Paşa Konağında beraberinde belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Çakmak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Siverek ilçesinin çok geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, önceliklerinin aciliyet arz eden alanlar olduğunu söyledi.

Muhtarların her talebini dikkate alarak değerlendireceklerini belirten Çakmak, “Daha önceki toplantılarımızda da dile getirdiğimiz gibi muhtarlarımızın yaşadıkları bölgelerin temsilcileri olduklarının bilincindeyiz. Göreve yeni başlamış olabiliriz ancak kırsal mahallelerimizin sorunlarına da vakıfız. Tüm imkanlarımızı seferber ederek ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde mahallelerimizin sorunlarının çözüme yönelik adımlar atacağız.” dedi. Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar, mahallelerinin sorunları, sıkıntıları ile ihtiyaç ve şikâyetlerini dile getirdi.

Toplantının son derece faydalı olduğunu dile getiren mahalle muhtarları, taleplerini dinleyen Başkan Ayşe Çakmak’a teşekkür etti. İki dönemdir Ediz mahalle muhtarlığını yürüten Hidayet Polatoğlu, “Belediye başkanımızla tanışma fırsatı bulduk. Başkanımızın davetiyle katıldığımız toplantıda taleplerimizi dile getirdik. Umutluyuz, başkanımızın sorunlarımızı çözüme kavuşturacağına eminiz. Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyoruz.” diye konuştu.