Her fırsatta halkla bir araya gelerek, talepleri yerinde tespit etmek, yapılan çalışmaları incelemek amacıyla devam ettirdiği mahalle gezileri kapsamında Mimar Sinan Mahallesini ziyaret etti. Beraberindeki birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı’nı ziyaret eden Başkan Demirkol, mahalledeki çalışmalarla ilgili muhtar ile istişarede bulundu. Başkan Demirkol, daha sonra Atatürk Bulvarı ve Bahçelievler bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Görüştüğü esnaf ve vatandaşların talep ve teşekkürlerini alan Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de beraberindeki birim müdürlerine talimat verdi.

Rutin olarak devam eden mahalle gezileriyle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “Sabahın erken saatlerinde Mimar Sinan Mahallemizi ziyaret ettik. Mahalledeki belediyemizin çalışmalarını inceleyip, eksiklerin belirlenmesini sağladık. Muhtarımız Sayın İsmail Dağbaşı bizi gayet muhabbetle karşıladı. Esnafımızı ziyaret ettik. Bu bağlamda fen işleri, park bahçe, zabıta ve temizlik işleri müdürlüğümüzün çalışmalarını inceledik. Müdürlerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı’da, Haliliye Belediyesinden memnun olduklarını ifade ettiği açıklamasında, “Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, sabahın erken saatlerinde müdürleriyle birlikte geldiler. Allah kendilerinden razı olsun. Ben ne zaman hangi başkan yardımcısını veya birim müdürünü aradıysam, talebimizi anında karşıladılar. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Demirkol, yapılan çalışmaları da yerinde inceledikten sonra mahalleden ayrıldı.