Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde devam eden belediyecilik faaliyetlerini yerinde incelemeye devam ediyor. İlçenin birçok noktasında sürdürülen çalışmaların takibini yerinde yapan Başkan Ekinci, ilgili birimlere çalışmaların hız kazanması talimatını da veriyor. Son olarak Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün, Yenice mahallesinde sürdürdüğü kilitli beton parke taşı döşeme işlemi ile Muhtarlık binasının yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Ekinci’ye, Belediye Meclis Üyeleri ile Yenice Mahalle Muhtarı Muhittin Göktaş eşlik etti. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmadan sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme işleminde hedeflerinin yılsonuna kadar 1 milyon metre kareye ulaşmak olduğunu söyleyen Başkan Ekinci, bu hedef doğrultusunda çalışmaların daha da hızlanacağını belirtti.

Meclis üyeleri ve muhtarla birlikte Yenice Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen ve vatandaşların yoğun ilgisiyle de karşılaşan Başkan Ekinci, “Kilitli parke çalışmalarımız devam ediyor Yenice mahallemizde şuanda 78.000 m2'lik alanın döşeme işlemleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Tabi burada sizin de gördüğünüz gibi alt yapı sorunları ve sıkıntıları var. Alt yapısı giderilen görev alanımıza giren yerlerin çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz.  Bu kapsamda da bugün meclis üyelerimiz, muhtarımız ile bölgeyi ziyaret ediyoruz. Burada halkımızın memnuniyetinin ifade etmesi bizleri mutlu ediyor. Eyyübiye Belediyesi olarak alt yapısı tamam olan yerlerin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor, biliyorsunuz kırsalda da aynı şekilde kilitli parke çalışmaları devam ediyor. Bu yıl içerisinde yaklaşık 1 milyon m2'lik kilitli parke döşeme işi tamamlanacaktır. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. “ dedi.

Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Mahalle Muhtarı Muhittin Göktaş da,” Sayın Başkanım ve ekibine teşekkür ederim. Şuanda gördüğünüz gibi çalışmaları yerinde izliyor ve bundan dolayı halkımızın memnuniyetinden dolayı ben Başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.