Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci mahalle mahalle vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başlattığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini, akşam ev toplantılarıyla sürdüren Başkan Ekinci, bu temposuyla vatandaşın da takdirini topluyor. Sabah saatlerinde bir yandan devam eden belediye çalışmalarının yerinde takibi, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini akşam ev toplantılarına dönüştüren Başkan Ekinci son olarak Eyüpnebi mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ve mahalle sakinlerinden Hıdır Babacan’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ev toplantısı sonrası mahallede vatandaşlarla da görüşen Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesinin mahallede yürüttüğü çalışmalardan dolayı hem teşekkür hem de dua aldı.

Ev toplantısında hakkında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdüreceklerini belirti. Başkan Ekinci,” Bugün Eyüpnebi mahallesindeyiz. Vatandaşlarımızın bizlerden talepleri oluyor. Bizler de bu talepleri yerine getirmek ve talepleri birinci ağızdan dinlemek adına vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Belediye olarak şimdiye kadar yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Mümkün mertebe vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu akşam ki toplantıda da mahallelinin bizlerden taleplerini dinledik. Bizlerden bir kültür evi talepleri vardı. Onunla ilgili yer tahsisi yapıldıktan sonra yapımına başlandı. Bizler de destek veriyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde hem hizmetlerimizi anlatıyoruz hem de talepleri birinci ağızdan dinlemiş oluyoruz. “dedi.

Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ise,” Eyüpnebi mahalle muhtarı olarak Başkanımız Mehmet Ekinci’ye hem yaptıkları ziyaret hem de mahallemizde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinleri olarak kendisine müteşekkiriz ve kendisinden memnunuz. “ şeklinde konuştu.

Mahalle toplantısına katılan vatandaş ta belediyenin Eyyübiye ilçesinde yaptığı çalışmaları gördüklerini belirterek,” Yıllardan beridir bu mahalleye gidip gelen biriyim. Son zamanlarda gerçekten belediye hizmetleri olarak gelişmiş bir Eyyübiye buldum. Başkan beyle ilk tanışmamız. Tanışmadan önce akraba ve yakınlardan Başkan beyi çalışkanlığı ve halka yakınlığını duyuyorduk, methini ediyorlardı. Ben kendilerine başarılarının devamını diliyorum. “dedi.