Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kurban bayramı öncesi soluğu yine esnaf ve vatandaşın yanında aldı. Tarihi çarşılar bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, talepleri dinleyip, çözüm için anında talimatlar verdi. beraberinde Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi İbrahim Halil Beyaz ve ilgili birim amirleriyle birlikte tarihi çarşılar bölgesine geçen ve burada esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kuş, esnafı yerinde dinleyip, taleplerini aldı. Başkan Kuş’a yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Kuş’a teşekkür etti. Esnafla yakından ilgilenen ve çay taleplerini geri çevirmeyen Başkan Kuş, kendisine iletilen taleplerin çözümü için anında ilgilileri talimatlandırdı. Eyyübiye’yi esnaf ve vatandaşlar yönetmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Her zaman vatandaşımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Talepleri yerinde dinlediklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”  Seçildiğimiz ilk gün şunu ifade etmiştik; Eyyübiye’yi Eyyübiye’li kardeşlerimiz ve esnafımız ile birlikte yöneteceğiz. ilk gün itibari ile de bu vaadimizde durduk.  Her platformumda Eyyübiye’ye hizmetkar olacağız dedik. Bir buçuk yıl zaman zarfı içerisinde çok ciddi hizmetlere, projelere imza attık. Cumhurbaşkanımızın en son seçim sloganı olan “Gönül Belediyeciliği” demişti. Bizler de Gönül Belediyeciliğine talip olduk ve hemen hemen her gün esnafımız ile vatandaşımız ile bir arada olduk. inşallah olmaya da devam edeceğiz. Bunun semerilerini tabiî ki görüyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımız ile bire bir iç içe olduğumuz zaman sıkıntılarını ifade ediyorlar ve yerinde gözlemleyip neşteri vuruyoruz. Bugün de Meclis Üyemiz İbrahim Halil Beyaz abimiz ile birlikte esnafımızı gezdik, esnafımızın sıkıntılarını dinledik, coşkularını birlikte yaşadık. Şanlıurfa’lı hemşerilerimin, Eyyübiye’li kardeşlerimin Kurban Bayramını kutluyorum. “ dedi.

Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi ibrahim Halil Beyaz da Başkan Kuş’a esnaf ve vatandaşlarla her zaman iç içe olmasından dolayı teşekkür etti. Meclis Üyesi Beyaz konuşmasında şunları söyledi;” Öncelik ile Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ediyoruz. Böyle riskli günde gelip esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelmesi bizleri onore etmiştir. Ben esnafım adına Başkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Başkanımızın şu Arife gününde yoğun programını bırakıp gelip esnafımızı ziyaret etmesi bizleri mutlu etti. Daha öncede bizleri ziyaret ettiğinde esnafımıza maske dağıtımı gerçekleştirdiler teşekkür ediyorum. Hijyen konusunda Başkanımız çok hassas. Ben ayrıca bu yüzden de kendisine çok teşekkür ediyorum.”