Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, dün sosyal medyada makam aracıyla ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun arıza yapan makam aracı için dün sosyal medyada bazı iddialar ortaya atıldı.

Bazı sosyal medya hesaplarında arıza yapan araç için ‘’Ceylanpınar Belediye Başkanının yeğeni Hıdır Uçar’ın aracı yine çekici üstünde servise gidiyor. Bu araç 63 SL 001 plakalıyken, Suriye’den silah kaçakçılığı esnasında jandarmayı atlatmaya kalkınca ağır yaza yaptı. Tamir sonrası plaka 63 AVB 014 olarak değişti’’ iddiaları yer aldı.

Bunun üzerine açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı aracının AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı’ya refakat ederken arıza yaptığı ve kurtarıcı ile servise çekildiğini söyledi.Soylu, yöneltilen suçlamaların iftira olduğunu belirterek, paylaşımları takibe aldıklarını ve kanunlar önünde gerekeni yapacaklarını bildirdi.

2019 yılında Meclis tarafından yapılan seçimde Belediye başkanı seçilen Soylu "Suyumuz var, yolumuz var, bir şeye ihtiyacımız yok. Oturup, yatacağız 4 yıl" açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu.