Pandemi nedeniyle tasarruf tedbirlerinin konuşulduğu günlerde, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu için süper lüks makam odası hazırlanıyor.

Bir mimarlık ofisi tarafından hazırlanan makam odasında, bolca ahşap detaylara yer verildiği, mermer duvarlı bir televizyon ünitesi hazırlandığı bildirildi.

Özel görüşmeler için ayrı bir oda daha hazırlandığı belirtilirken, örnek proje çizimli resimlerin yer aldığı makam odasıyla ilgili şu bilgiler verildi;

‘’Makam odasının ağırlığına uygun, bordo klasik mobilya takımı ile ahşap duvar ve tavan giydirmeyi bir arada tercih ettik. Odayı ferahlatmak adına nüde tonlarda perde ve mermer duvarlı bir televizyon ünitesi tasarladık. Tek bir duvarı parçalı ayna ile kaplayarak, takıma uygun bir konsol ile odanın daha şık bir havaya bürünmesini hedefledik.

Odada ahşap giydirmelerin kasvetinden kurtulmak için tavanda ve zeminde sadeleştik. Başkanımızın masa arkası ile televizyon ünitesi bölümünde kullanılan mermerler aynı tonlarda, büyük ve gösterişli mobilyalar ise aynı anda birçok misafiri kabül edebilmek ve konforu sağlamak adına tercih edildi.

Odaya iki kanatlı büyük ahşap kapı ile giriş yapıldıktan sonra, duvar boyunca ahşap üzerine gold oyma ile detaylar başlıyor. Bu fikir ortama daha sıcak bir hava katmayı hedefliyor. Mat-yeşil-gold çıtalı kütüphane köşesi ile kolonu kamufle etmek ve biriken dosyaları masa kalabalığından kurtarmak için tasarlandı’’

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABERLER...