Başkan Yılmaz, Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce Güvercin mahallesinde başlatılan mahalle içi beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Yılmaz, sorunların birer birer çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Yapılan hizmetleri incelerken mahalle sakinleriyle de bir araya geldiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Güvercin kırsal mahallemizde vatandaşları ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı bulduk. Ekip arkadaşlarımız mahalle içi sokakları betonla kaplıyorlar, biz daha önce mahallemizde stabilize çalışmasını tamamlamıştık. Bu kırsal mahallemizde içme ve kullanma suyu ile ilgili bir sıkıntı var, sıkıntıları halen devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Şuşki Genel Müdürlüğü temin etmiş olduğu kredi vasıtasıyla buraya en kısa süre içerisinde mezralarıyla birlikte 20 yerleşim alanında planlama yapıyorlar, içme ve kullanma suyu sıkıntılarının inşallah kısa sürede çözüme kavuşacaktır" dedi.

Bölgenin geçimini hayvancılıkla sağladığına dikkat çeken Yılmaz, hayvan sulama göleti talebini karşıladıklarını belirterek, "Bu talebi de hemen yerine getirdik. İnşallah bu kırsal mahallemizin sorunlarını bir bir çözüyoruz, çözmeye devam ediyoruz. Hep şunu söyleye geldik, yol medeniyettir, yol olmazsa olmazlarımız arasındadır. Temel ihtiyaçlardan biri olan sudur,      yoldur yada yerin özelliklerine göre diğer ihtiyaçları gidermeye dönük adımları atmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar nedeniyle Kırsal Hizmetler Müdürlüğündeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, mahalle sakinlerine de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Mahalle muhtarı Kamil Çelik, "Yollarımız çok kötü idi, yapımına başlandı. Çalışmalar için Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.