Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalar kapsamında Dicle Mahallesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Asfalt çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ifade eden Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, yapılan çalışmaların Dicle Mahallesi sakinleri için hayırlı olmasını diledi.

Dicle mahallesinde kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirten Yılmaz, "Bir yandan kırsal mahallelerimizde mahalle içi yol yapım çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan arkadaşlarımız kent merkezinde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Kısa süre içinde ilçemiz merkezinin tamamında sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayacağız" dedi.

Belirlenen hedefi yakaladıklarını söyleyen Başkan Resul Yılmaz, "Hedefimiz 1'inci sınıf bir malzeme ile 1'inci sınıf yol standardını yakalamaktı. Hamdolsun, kısa süre içinde yolların tamamı bitmiş olacak, artık Siverek'te bütün cadde ve sokaklar, 1'inci sınıf sıcak asfaltla kaplanmış olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Boşuna yolun medeniyet olduğunu söylemedik, şunu iyi biliyoruz ki yol kalitesini ne kadar yükseltirsek ulaşım o denli rahatlamış olur ki bu şekilde insanlarımızın iletişimini üst seviyeye çıkarmış oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'ın incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Meclis üyeleri  hazır bulundu.