Karaköprü Belediyesi 'yol medeniyettir' düsturuyla hareket ederek ilçede yol ihtiyacı olan bölgelerde yeni yollar açarak vatandaşların yol ihtiyacını gidermeye devam ediyor. Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı, her geçen gün gelişen Batıkent ve Seyrantepe mahallelerinde yeni yol açma çalışması yaparak yol ihtiyacını gideriyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla yol sıkıntısı olan mahallelerde program dahilinde yollar açan Fen İşleri ekipleri, alt yapısı tamamlanan yolları da kilitli parke döşeyerek vatandaşın hizmetine sunuyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yol çalışmalarının yaz kız demeden devam ettiğini belirterek, bir yerin medeniyet durumunu ve gelişmişliğini görmek için yollarına bakılması gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, "Biz Karaköprü Belediyesi olarak ilçemizde yol sıkıntısı olan mahalle bırakmamak adına yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz program dahilinde tüm mahallelerimizde yeni yollar açıyor ve alt yapısı tamamlanan yollarda da kilitli parke döşemesi yaparak vatandaşımızın hizmetine sunuyor. Biz hizmet için buradayız ve burada oldğumuz sürece vatandaşa hizmet etmeye, Karaköprü'yü geliştirmek adına çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız sırasında rahatsız ettiğimiz vatandaşlarımıza hoş görülerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmasının yanı sıra Atakent, Seyrantepe, Batıkent ve Akpiyar mahallelerinde kilitli parke ve bordür döşeme çalışmasını yürütüyor.