Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına asaleten atanan Bahattin Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak parti İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette Başkan Baydilli'ye Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik ederken, İl Başkanı Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette hazır bulundu.

 

Ziyarette İl Başkanı Yıldız'a tebriklerini ileten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa ve Ak Parti için hayırlı olmasını diledi. Başkan Baydilli, "Bahattin Yıldız Başkanımız uzun zamandır teşkilatın içinde yer alan, teşkilatçılığı ve hizmeti bilen bir siyasetçidir. 24 Haziran seçim çalışmalarında da gerçekten önemli ve yoğun çalışmalarda bulundu. Yeni görevinin kendisine, Şanlıurfa'ya ve Ak Parti'ye hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

24 Haziran seçimleri öncesi İl Başkanlığına vekalet eden ve geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından asaleten atanan İl Başkanı Bahattin Yıldız ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Baydilli'ye ve belediye meclis üyelerine teşekkür ederken, kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını kaydetti.