31 Mart seçimleri için Ak Parti’den Karaköprü için yeniden aday gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Baydilli esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürürken, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip çözümü noktasında talimat veriyor.
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Haşimiye ve Balıklıgöl platosundaki çarşı esnafını ziyaret ederek dua ve desteklerini istedi. Sipahi Pazarı esnafının sabah duasına katılan Başkan Baydilli esnafla çay içip sohbet etti.

Şanlıurfa Valiliğinde Seçim Güvenliği Mesaisi Şanlıurfa Valiliğinde Seçim Güvenliği Mesaisi

Şanlıurfa’da önemli bir hizmet atağı olduğunu ve bu hizmetlerini sürmesi için istikrarın şart olduğunu anlatan Başkan Baydilli, çarşı esnafından AK Parti adaylarına destek istedi.
Büyükşehirde Zeynel Abidin Beyazgül için destek talebinde bulunan Başkan Baydilli, Karaköprü’de ikamet eden vatandaşlardan da hizmetlerin ve projelerin artarak devam etmesi için kendisine destek vermelerin talep etti.

Girdikleri her dükkânda ve yolda karşılaştıkları her vatandaştan teveccüh gördüklerini ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Biz ilçemize hizmet ederken Karaköprü’yü kalkındırmanın yanında vatandaşlarımızın gönlüne girmeyi de amaçladık. Önce gönüllere girmeye çalışacağız, milletin gönlüne giremezsek yapacağımız hizmetin bir anlamı yoktur. Şimdi görüyorum ki yaptığımız çalışmalarla gönüllere girmişiz.

Biz bugüne kadar millet odaklı gönül belediyeciliği yaptık. İnşallah bundan sonra da milletimizin desteğiyle 31 Mart’ta seçildikten sonra vatandaşımızla, esnafımızla birlikte Karaköprü’yü yöneteceğiz, hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli çarşı esnafının talep ve sorunlarını da dinleyip not alırken, çözümü için ilgili birimlere iletti.