Ramazan ayı boyunca toplumun her kesiminden vatandaşlarla buluşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede görev yapan din görevlilerini de unutmayarak iftarda bir araya geldi. Karaköprü'de görev yapan imam hatipler, vaizler ve Kuran Kursu öğreticileriyle iftarda buluşan Başkan Baydilli, masaları tek tek dolaşarak din görevlileriyle sohbet etti.

 

İftar programına Başkan Baydilli'nin yanı sıra Başkan Baydilli'nin eşi Güler Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, Karaköprü İlçe Müftü Vekili Mustafa Hamurlu  ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

 

İftar programında konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli din görevlilerinin toplumda itibar gören, sözleri dinlenen şahsiyetler olduğuna dikkat çekerek, "Toplumda birlik ve beraberliğin oluşması yolunda insanları yönlendiren en önemli unsurlarsınız. Biz Karaköprü Belediyesi olarak farklı kesimlerle iftarlarda buluştuk ve bugün de ilçemizdeki din görevlileriyle bir araya gelmek hasbihal etmek istedik. davetimize icabet eden tüm hocalarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

 

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olan bu dönemde farklı kesimleri iftarlarda bir araya geitdiği için teşekkür etti.

 

Karaköprü İlçe Müftü Vekili  Mustafa Hamurlu, verilen iftar yemeğinde din görevlilerini bir araya getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.