Pazar günü yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Başkan Adayı Baydilli, esnaf ve vatandaşlara Karaköprü için yapacakları projeleri anlatırken, daha fazla kalkınan ve üretimin olduğu Karaköprü’yü hep birlikte oluşturmak için desteklerini istedi.

Esnafların bir şehir için çok önemli olduğunu ve ilçedeki üretim- tüketim sirkülasyonunun kaynağı olduğuna dikkat çeken AK Başkan Adayı Baydilli, Karaköprü’de esnafın da daha iyi iş yapabilmesi için ilçeyi kalkındıracak çalışmalara imza atacaklarını yineledi.

AK Başkan Adayı Baydilli, “Biz bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda hep Karaköprü’müzü nasıl daha iyi bir cazibe merkezi haline getiririz diye düşündük ve bu doğrultuda çalıştık. 1 Nisan sabahından sonra da inşallah esnafımızla birlikte ilçemizi kalkındıracak, esnafımıza daha fazla kazandıracak çalışmalara imza atacağız. Projelerimizle Karaköprü adeta bir cazibe merkezi haline gelecek ve burada iş yapan esnafımızın da kazancı bereketlenecektir İnşallah. Bize destek veren, ilçemize hizmet eden tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” diyerek Pazar günü yapılacak olan seçimlerde esnaf ve vatandaşların desteğini istedi.

AK Başkan Adayı Baydilli, esnaf ve vatandaşların taleplerini de not alırken, çözümü noktasında çalışma başlatılması için talimat veriyor.