Başkan Baydilli genç iş adamlarına Karaköprü'de yapılan hizmetlerin ve projelerin yanında tecrübelerini anlattı.

Gençlere önem veren ve her fırsatta gençlerle bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi'nin davetlisi olarak gençlerle tecrübe paylaşım toplantısında bir araya geldi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesinde gerçekleşen tecrübe paylaşım toplantısında gençlere Karaköprü'de yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Baydilli, gençlik ve iş hayatı üzerine de paylaşımlarda bulundu.

Program sonunda açıklama yapan Başkan Baydilli Genç MÜSİAD'a davetinden dolayı teşekkür ederken, genç iş adamlarıyla Şanlıurfa, gençlik ve iş hayatı üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli şöyle devam etti:

" Gençlerimizle ilimden, ticaretten, Şanlıurfa'dan ve Karaköprü'deki hizmetlerimizden konuştuk. Burada Şanlıurfa gençliğinin bilinçli ve kültürlü olduğunu, sorunlarla ilgilendiğini gördük. Genç MÜSİAD burada güzel bir birliktelik oluşturmuş ve yapacakları projelerle inanıyorum ki Şanlıurfa'ya önemli katkılar sağlayacaklar. Şanlıurfa genç nüfusu en fazla olan il olduğu için genç sivil toplum kuruluşlarına çok iş düşüyor. Burada herkes Şanlıurfa'ya katkıda bulunmak için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ben Genç MÜSİAD'ın Şanlıurfa'da güzel işlere imza atacağına inanıyorum. Beni buraya davet ettikleri için teşekkür ediyorum."

Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Osman Yetkin ise güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini ifade ederken, Başkan Baydilli'ye katılımları ve aktardığı tecrübeler için teşekkür etti.

Başkan Baydilli toplantının ardından Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi yönetim kurulu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.