Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli merkez mahallelerde yapılan muhtar evlerini incelerken, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Ali Baba Mahallesinde yapımı tamamlanan muhtar evini inceleyen Başkan Baydilli Ali Baba Mahalle Muhtarı Mahmut Yılmaz ve Narlıkuyu Mahalle Muhtarı Hüseyin Süzen ile bir araya gelerek muhtarlar gününü kutladı.

 

Muhtarlara verdikleri önemden dolayı gerek kırsal mahallelerde çok amaçlı salonların içinde gerekse merkez mahallelerde muhtar evleri inşa ettiklerini söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayarak hayırlı hizmetlerde bulunmaları temennisinde bulundu.

 

Başkan Baydilli, "Muhtarlarımızın mahallelerine daha iyi hizmet edebilmeleri için onlara daha rahat çalışabilecekleri bir ortam sağlamaya çalıştık ve muhtar evleri yapıyoruz. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki temsilcilerimiz olacak, vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi kuracak. Her zaman muhtarlarımızla birlikte istişare içinde olarak vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Bu münasebetle tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum" dedi.

 

Başkan Baydilli diğer muhtar evlerinin de en kısa sürede tamamlanıp muhtarlara teslim edileceğini sözlerine ekledi.