31 Mart seçimleri için Ak Parti’den Karaköprü için yeniden aday gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Baydilli esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürürken, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip çözümü noktasında talimat veriyor.

Karaköprü Belediye Başkan Adayı Baydilli bu kez AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Haşimiye ve çarşı esnafını ziyaret ederken esnafın sofrasına konuk oldu, çayını içerek sohbet etti. 

Göreve geldiği günden beri vatandaşlarla ve esnafla iç içe olan Başkan Baydilli sadece seçimde değil seçimden sonra da vatandaşın yanında olacaklarını belirterek, “Önce gönüllere girmeye çalışacağız, milletin gönlüne giremezsek yapacağımız hizmetin bir anlamı yoktur. Biz bugüne kadar millet odaklı gönül belediyeciliği yaptık. İnşallah bundan sonra da milletimizin desteğiyle 31 Mart’ta seçildikten sonra vatandaşımızla, esnafımızla birlikte Karaköprü’yü yöneteceğiz, hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise belediyeciliğin, hizmetin ancak severek ve gönülle yapılabileceğine dikkat çekerek, “Metin Baydilli kardeşimiz bugüne kadar bu görevini aşkla ve gönülle yaptı. Eğer görevini iyi yapmasaydı zaten en önce ben karşısında dururdum. Ancak gerçekten hizmet odaklı, gençliğin verdiği dinamizmle çalıştı ve tekrar aday olmayı hak etti. İnşallah 31 Mart’ta da güçlü bir şekilde çıkıp hizmetlerine artırarak devam edecektir” dedi.

Karaköprü Belediye Başkan Adayı Baydilli ve Milletvekili Cevheri vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayarak çözümü için gerekli kurumları arayarak çözümü için görüşme gerçekleştirdiler.