31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli yoğun tempoda hastaları da unutmayarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastalara moral ziyaretinde bulundu. Başkan Baydilli’ye hasta ziyaretinde AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma da eşlik etti.

Ziyarette Başkan Baydilli hastalarla bir süre sohbet ederken sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından konuşan Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli hastaların en önemli ilacının moral desteği olduğunu, kendilerinin de bir nebze kendilerine moral vermek için ziyarette bulunduklarını dile getirdi. 

Başkan Baydilli, “M. Akif İnan Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral vermek istedik. Hastaların duası kabul olur diyerek hasta amca, teyze ve kardeşlerimizin dualarını istedik. Onlara da Allah acil şifalar versin. Hastaların, yakınlarının ve hastane çalışanlarının taleplerini ve sorunlarını dinledik. Hastalarla ilgilenen sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Başkan Baydilli hastane çıkışında bir süre vatandaşlarla sohbet ederek talep ver sorunlarını not aldı.