Engellilerin hayatını kolaylaştırmak, kendilerine engelsiz bir Haliliye sunmak adına çalışmalar yürüten Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapşık ve yönetimini makamında kabul etti. Engellilerin hayatını kolaylaştıran hizmetler yaptığından dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Tapşık, Haliliye’nin engelsiz bir ilçeye dönüştüğünün altını çizdi. Dernek Başkanı Tapşık, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği Başkan Demirkol’a plaket takdiminde bulundu.

Yapılan ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı İbrahim Tapşık, “Haliliye İlçemizde gerçekten engellilere yönelik çok güzel çalışmalar var. Özellikle, yapılan parkların tamamı engellilere yönelik hizmet yapılmış. Biz engelli arkadaşlarımızla gezdiğimiz de, Haliliye İlçemiz engelsiz bir ilçemizdir. Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür amacıyla plaket sunmak istedim. Bu plaketi de, gerçekten başkanımız hak etti. Sadece kent merkezi değil, kırsal mahallelerde de başkanımızın hizmetlerine doyum olmuyor” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol da, engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için yaptıkları çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet etmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak, kendilerine engelsiz bir hayat sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Önce, engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına beynimizdeki, zihnimizdeki engelleri ortadan kaldırdık. İnşallah engellilerimizin rahat, huzurlu, sağlık, mutlu bir şekilde yaşayacakları Haliliye’yi birlikte tesis edeceğiz. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına fiziksel yönden yapmış olduğumuz çalışmalarda; sokaklarımızda engelli rampaları, paliliyebir Haarklarımızda engelli piknik masası, engelli oyun grubu, engelli araçların şarjı için ilçemizin çeşitli noktalarında akülü araç şarj dolum istasyonları kurduk. Engellilerimizin sosyal hayata katılımını sağlamak için engelli derneklerimizin yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz.”