Şanlıurfa ve Akçakale’ye yapılan ve yapılacak olan projelerin görüşüldüğü toplantıda, mahalle muhtarların görüş ve önerileri alındı. Kentin geleceği için ortak akıl ile çalışmalarını sürdüren Başkan Beyazgül, muhtarlarla istişare toplantısında muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

Akçakale’de düzenlenen toplantı, koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlendi. Salona ateşleri ölçülerek alınan katılımcılara maske ve dezenfekte dağıtıldı. 

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Beyazgül, “Artık bu ülkenin kaderi çok uzun yıllar AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan ile beraber devam edecektir. Bugün inşallah bu maddi ve manevi kalkınma milletimizin gözü önünde gelişmekte, belediyemiz de bunun bir parçasıdır. Allah’ın izniyle uzun yıllar bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Akçakale’de çok deneyimli belediye başkanımız var, geçmişte milletvekilliği yaptı yine belediye başkanlığı yapmış bir milletvekilimiz var. Biz birlikte çalışıyoruz, buranın sorunları Ankara’dan çözülüyor biz de bu zamana kadar Ankara’yı boş bırakmadık. Biz beraber çalışıyoruz büyük, küçük şehir ayrımı yapmadan Ahmet Akay vekilimizle Ankara’da, Akçakale’ye ilişkin her bir sorunda öncüdür, bürokrasiyi biliyorlar, nasıl temas kuracaklarını biliyorlar ve nasıl çözüm aranacağını biliyorlar. Yol ağında olup da yapılmayan kırsal mahallelerdeki stabilize yollarımızın tamamını bitiriyoruz. Geçen dönemde yaptığımız stabilize yol rakamlarını söylediğimizde bizim bazı ilçe belediye başkanlarımız bile inanamadı, bu kadar kısa süre içerisinde nasıl yaptınız diye söylemlerde bulundular. Bizler boş yere çalışmadık, özel kişilere hizmet götürmedik sadece vatandaşımıza hizmet götürdük” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ise, “Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Zeynel başkanımız gerçekten ilçemize her konuda destek oluyor ve kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ise toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, Milletvekili Ahmet Akay’a, Büyükşehir Belediyesi Üst yönetimine ve muhtarlara teşekkür etti.