Korona Virüsü salgını nedeniyle çalışmalarını artıran ve vatandaşların taleplerine anında çözüm bulmak için yoğun bir çalışma sürdüren ALO 153 Çağrı Merkezi çalışanlarını Başkan Beyazgül ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretinde çağrı merkezi çalışanlarına teşekkür ederek vatandaş taleplerinin her şeyden önemli olduğunu belirten Başkan Beyazgül ardından Kent Anons sistemi ile tüm Şanlıurfalıların 11 Nisan Kurtuluş Bayramlarını kutladı.

Başkan Beyazgül mesajında, “Bu gün Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl dönümünü kutluyoruz. Bundan 100. Yıl önce Kuvayı Milliye güçlerimize dedik ki ‘Burayı işgal eden düşmana dersini vermek için herkes silahını alsın ve cepheye gelsin” dedik. O gün o düşmanları şehirden atarak Şanlı unvanını ve İstiklal Madalyasını aldık. Bugün kısmet ve nasip bu yıl çok güzel hazırlandığımız 11 Nisan’da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bugün de görünmeyen bir düşmanla karşı karşıyayız ve bu düşmanla Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan talimatları ile evlerinizde oturun dedi. Bugün de Allah’ın izni ile evlerimizde oturarak düşmanı mağlup edeceğiz. Çok yakında inşallah bu sıkıntılarımız geçecek ülkemiz ve geleceğimiz daha aydınlık, daha parlak olacaktır. Şanlıurfalı hemşehrilerimizin Şanlı zaferini kutluyorum, herkese selamlarımı ve dualarımı iletiyorum” diye konuştu.