AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ‘’FETÖ’nün omurgası kırıldı. Şuan da zamanında bir yerlere getirdikleri insanlara, kendilerine hizmet ettirerek  bedel ödetiyorlar’’ dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gazeteci Ekrem Demirbilek’in sunduğu Gündem Özel televizyon programına katıldı.

Başkan Beyazgül, canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalar da bulundu.

Ülkemizi kendi haline bırakmıyorlar.

Beyazgül, şer güçlerin Türkiye’yi savaş alanı haline çevirmek istediklerini belirtti. Terörün ihracatı, ithalatı, istihdamı ve turizmi etkilediğini belirten Beyazgül ‘’Ülkemizi kendi haline bırakmıyorlar. Bıraksalar fabrikalar çalışacak, gençlerimiz işsiz kalmayacak. Ana babaların tüm derdi çocuklarının işi. Bu nokta da nasıl istihdam oluştururuz, onun derdindeyiz. Yeni Organize Sanayi nasıl açarız, bunun için mücadele veriyoruz. ‘’ dedi.

15 Temmuz’u haçlı uzantıları yaptı.

15 Temmuz’un sadece bir darbe olmadığını  ifade eden Beyazgül ‘’15 Temmuz, Anadolu’daki varlığımızın silinmesi için yapılan bir harekettir. 1071 yılında bu topraklara girdik. 1071 yılında bu topraklara girdiğimiz zaman Alpaslan Gazi üzerine beyazları giydi. Beyaz sarığı sardı. ‘’Ölürsem bu giydiğimizi kefenim yapın’’ dedi.

FETÖ taşeron bir örgüttür.

Açıklamalarında FETÖ’nün taşeron bir örgüt olduğunun altını çizen Başkan Beyazgül ‘’General olmuşsun, albay olmuşsun. Önün açık. En elit grupsunuz. Soruları çaldınız, sınavları kazandınız, bir yerlere geldiniz. Halk bunu görüyordu. Peki siz ne istediniz bu halktan ? Kendilerine bu hizmeti verenlere minnettarlıkları vardı. O emirle hareket etmek zorundaydılar. Kendilerine verilenlerin bir faturası, bedeli vardı elbet. Önlerine konuldu. Hadi bakalım, zamanı geldi denildi. Bu ülkede herkes huzur içinde yaşıyordu. İbadetini yapıyordu. Demokrasi vardı. Ne eksik vardı ? Bir eksiklik olsaydı, o halk, 15 Temmuz’da o direnişi göstermezdi. ‘’ şeklinde konuştu.

Halkımızın arasında ayrım yok.

Başkan Beyazgül, Türkiye’de yaşayan vatandaşların arasında hiçbir ayrım olmadığını da belirtti. Beyazgül ‘’Kimse bir yerde oturduğu zaman, sen Arapsın, sen Kürtsün, sen Türksün, sen şu mezheptensin diyen yok. Anadolu’da bin yıldır bu şekilde yaşadık. Kimse, kimsenin kılığına, kıyafetine, inancına, yaşayışına karışmadı. Şimdi bu fitneyi çıkarmaya çalışıyorlar. Bizleri parçalayıp, birbirimize düşürmek istiyorlar. Batı artık kendi insanına kıymıyor. Gelip burada savaşsın istemiyor. Bu yüzden Müslümanı, Müslümana kırdırıyorlar. ‘’ dedi.

FETÖ’nün omurgası kırıldı.

FETÖ’nün artık omurgasının kırıldığına dikkat çeken Başkan Beyazgül ‘’Şimdi zamanında bir yerlere getirdikleri insanlara bedel ödetiyorlar. ÖSYM’de sahtekarlık yaptılar. Bu sahtekarlığı yapanların bir ömür boyu yedikleri, içtikleri helal olur mu ?’’ dedi.
 
Yargımıza güveniyoruz.

Başkan Beyazgül, Demirbilek’in yönelttiği ‘’Kurunun yanında yaşta mı yanıyor bu süreçte’’ sorusunu da yanıtladı. Beyazgül ‘’Yargı görevini yapıyor. Yargımıza güveniyoruz. Yargı belgeye, delillere dayanır. Bu belge ve bilgiler değerlendirilecek. Yaşların yanında kuru da inşallah yanmayacak. Dürüst olan, bulaşmamış olan, korunur, savunulur. Bu işle alakası yoksa ona bir şey olmaz’’ dedi.
Başkan Beyazgül, yerel yönetimle ilgili de açıklamalar da bulundu.

Sorunlarımız çözülüyor.

Şanlıurfa’nın sorunlarının Ankara’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in koordinasyonunda yapılan toplantılarla çözüldüğünü belirten Başkan Beyazgül ‘’Faruk Çelik bakanımız çok tecrübeli bir isim. Siyasi çevresi geniş. Bürokraside etkin bir isim. Milletvekillerimizle, bakanımızın başkanlığında Ankara’da toplantı yapıyor, kentimizin sorunlarını ele alıyoruz. Çözüm yoluna gidiyoruz. Burada Faruk Çelik beyi Şanlıurfa’mız için önemli bir şans olarak görüyoruz. Şanlıurfa’nın sıkıntılarını bilip, bunların giderilmesi noktasında 400 projenin gerçekleştirilmesinde büyük emekleri oldu. Şanlıurfa’nın çok önemli sorunları bakanımızla giderildi, çok önemli hizmetler yine bakanımızla geldi. Kendisini Şanlıurfalı olarak kabül ediyoruz. ‘’ dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı kurumsallaştı.

Başkanı olduğu AK Parti’nin Şanlıurfa il teşkilatıyla ilgili de konuşan Başkan Beyazgül, AK Parti İl Teşkilatının kurumsallaştığını ifade etti. Bunu kendilerinin değil, genel merkezinde ifade ettiğini vurgulayan Başkan Beyazgül ‘’Senin başkan yardımcılarının her biri il başkanlığı yapabilecek, Şanlıurfa’yı idare edebilecek kapasitedeler diyorlar.’’ Dedi.

Milletvekillerimiz çok uyumlular.

Partisinin Şanlıurfa milletvekillerine uyumlarından dolayı teşekkür eden Beyazgül ‘’Bir konu iyiyse, ona ikna oluyorlar.  Yine Belediye Başkanlarımızla istişarelerimiz sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız hizmetlerini twitter hesabından paylaşıyor. İlçe Belediye Başkanlarımız işlerini çok seviyorlar. Bütün ilçe belediye başkanlarımıza, teşkilatlarımıza, ilçe teşkilat başkanlarımıza, İl Başkanı olarak teşekkür ediyorum. Arkalarındayız, destekçileriyiz’’ dedi.

Şanlıurfaspor’u unutmadı.

Başkan Beyazgül, açıklamaların da Şanlıurfaspor’a da yer verdi. Geçmiş dönemdeki her maçta arasatta yaşadıklarını vurgulayan Beyazgül ‘’Dua ediyoruz. Puanları alalım, şampiyonluğa yürüyelim. Son hafta aldığımız galibiyet çok önemli. Hiçbir başarı şans değildir. Başkanımız Mehmet Ekinci çok büyük risk aldı. Emeği var, bu işteki özverileri önemli. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor bizim için önemli’’ dedi.