Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla Ramazan Bayramı öncesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca titizlikle hazırlanan klip, izleyenleri adeta büyüledi.

Urfalı Sanatçı Ahmet Tuncer "Kahrında Hoş Lütfunde  Hoş Yarabbi" kasidesini seslendirdiği klipte dünyanın en önemli inanç merkezlerinden biri olan 'Peygamber Şehri' Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik mekanları yer alıyor

Eski Urfa'nın drone ile çekilmiş hava görüntülerinin yanı sıra Urfa Kalesi, Halil ür-Rahman Gölü(Balıklıgöl), Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı mancılık ile Mevlidi Halil camii avlusunun büyüleyen görüntüleriyle buluşan klip, izleyenlerin adeta gönüllerini fethetti.

CORONA VİRÜS SALGINI KLİP İÇİN FIRSAT OLDU

Kovid-19 salgını dolayısıyla İl Hıfza Kurulu kararları doğrultusunda ziyaretçilere kapatılan, her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret akınına uğrayan mekanların boş olarak görüntülenmesi klipte ayrı bir anlam kattı.

Seyahat yasakları ve sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı uzun süredir evde kal çağrısına uyan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar ve 20 yaş altı genç ve çocuklar, özledikleri o kutsal mekanları hazırlanan kipte adeta ziyaret etme imkanı buldu.

Kilibi izleyen 7'den 70'e her yaştan vatandaş, Büyükşehir Belediyesi'ne ve klibin hazırlanmasında öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve emeği geçen ekibe teşekkür etti.

İLGİLİ HABERLER....