Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemle üzerinde durduğu Sosyal Belediyecilik ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kadınların meslek sahibi olmasına olanak sağlıyor. Öğrendikleri beceri sayesinde kadınlar, iş sahalarında kendi iş yerlerini açarak aile ekonomilerine katkı sağlayabilecekler.

Kurulan tam donanımlı kadın destek merkezlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden kadınlar, merkezlerde spor, sağlıklı yaşam, kuaför ve çocukları için kreş imkanı buluyorlar. Sosyalleşme ve eski mahalle kültürünü tek çatı altında kadınlara sağlayan Büyükşehir Belediyesi, mevcut kadın destek merkezlerinin sayısını artırmayı hedefliyor.

Kadınların meslek edinmesine yönelik çalışmalarını sürdürerek büyük bir hassasiyetle üzerinde duran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kadınları Büyükşehir Belediyesinin destek merkezlerine davet etti.

Kadın destek merkezlerinde moda tasarım, spor ve sağlıklı yaşam kursu eğitimi gören kadınlar da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e katkılarından dolayı teşekkür etti.