Uluslararası Sağlık Hizmetleri tarafından onaylanan malzemeler ile antibakteriyel özelliği olan maskelerin üretimini sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesi Ahmet Yesevi Kadın Merkezinde kurulan hijyenik ortamda maske üretim merkezini ziyaret eden Başkan Beyazgül, Şanlıurfalı vatandaşlar için çalışan kadınlara teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından Hammaddesi onaylanan ürünler ile maske üretimi yapılan tesisi inceleyen Başkan Beyazgül burada bir açıklamada bulundu. 

Açıklamasında Başkan Beyazgül, “Ahmet Yesevi Kadın Destek Merkezindeyiz. Sokağa çıkma yasağının olmasına rağmen sizler için burada çalışıyoruz. Kadınlarımız burada çalışmalarını devam ettiriyor. Maske üretiminde bu gün seri üretime geçtik ve günlük 60 bin maske üretimi yapabiliyoruz. Gerekli sağlık kurutuluşlarından izin alınarak hijyenik ortamda sağlık kurallarına uyularak üretim yapılıyor. Şanlıurfa’mız için çalışıyoruz” diye konuştu. 

Ayrıca 3 vardiya şeklinde 80 personelin çalıştığı Maske üretim tesisinde elde edilen günlük 60 bin maskeler, Şanlıurfa’nın farklı noktalarında vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtılmak için hazırlanıyor.