Altyapısı ve üstyapısı güçlendirilen onlarca yol asfaltlanarak sürücülerin ve yayaların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün önderliğinde Şanlıurfa'nın yollarındaki asfalt çalışmalarına son sürat devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez ilçelerdeki ana arterler ve tali yolların iyileştirilmesi için altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürüyor.

AKÇAKALE YOLUNDA ASFALT SERİMİ VE BORDÜR ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 50 metreye çıkarılan Akçakale yolunda altyapısı güçlendirilen etapların bir yandan sıcak asfalt serimini yapıyor diğer yandan üstyapısı eksik yerlerde bordür döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AÇIKSU CADDESİNDE YOL GENİŞLETME VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Haliliye ilçesinde trafiğin yoğun olduğu Açıksu Caddesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, güzergah üzerindeki kahvehanelerin yıkımını yaptı. Yıkımın ardından yolda kot farkını ortadan kaldıran ekipler, genişletilen kısmı asfalta hazırlıyor. PMT seriminin yapıldığı yol, en kısa sürede asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi öte yandan Açıksu Caddesinde asfaltı tamamlanan yerlerde deforme olan kaldırımları da yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.