Tarihi Cudi Paşa Konağı’nda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan yardımcıları ve birim amirleri de katıldı. Karakeçi bölgesindeki kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, muhtarlarla istişarede bulundu.

Muhtarların vatandaşların sesi olduğunu ifade eden Başkan Çakmak, “Muhtarlar bulundukları bölgede halkın sesi olmakla beraber yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurlarındandır ki halk ile yönetimler arasında köprü vazifesi görüyor.  Muhtarlarımızın gözlem ve görüşleri bizim için büyük önem arz ediyor.” dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Toplantıya katılan muhtarlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ve kırsal mahallelerdeki sorunların birçoğuna vakıf olduklarını dile getiren Başkan Çakmak, “Bütün çabamız ve gayretimiz bu eksiklikleri gidermektir. Bütün enerjimizi kırsal ve merkez ayrımı yapmadan halkımıza hizmet etmek için harcıyoruz. Bakanlıklar düzeyinde yapılacak hizmetler için Ankara’da temaslarımıza devam ediyoruz. Bakanlıkların ve müsteşarlıkların kapılarını halkımıza hizmet getirmek için aşındırıyoruz. Büyükşehir belediye başkanlıkları ile dirsek temasındayız. Bütün bu gayretler ilçemize daha fazla hizmet getirmek içindir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar, mahallelerinin sorunları, sıkıntıları ile ihtiyaç ve şikâyetlerini dile getirdi.

Bir bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Toplantının son derece faydalı olduğunu dile getiren muhtarlar, toplantının düzenlemesi ve birim müdürleriyle bir araya gelmelerinden dolayı Başkan Ayşe Çakmak’a teşekkür ettiler.

Birim müdürleri tarafından not alınan taleplerin yerinde incelenmesini talimatı veren Başkan Ayşe Çakmak, taleplerin karşılanması konusunda sabırlı olunması gerektiğini ifade etti.

Başkan Çakmak'ın önümüzdeki günlerde diğer mahalle muhtarlarıyla da bir araya geleceği öğrenildi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir