Başkan Mehmet Canpolat, zor zamanlardan geçilen bir yılı geride bıraktıklarının altını çizdiği mesajında, şunları kaydetti:

“Yeni yıl yeniden başlamak demektir. Her yeni yıl geleceğe açılan bir hayal ve ümit kapısıdır. Sonsuz zaman diliminin 2021 kapısını aralayacak olan Haliliyeli hemşerilerimin ümitlerinin ve hayallerinin gerçekleşmesini dilerim. Zor zamanlardan geçtiğimiz bir yılı geride bıraktık. Acılarımız, kayıplarımız oldu. Pandemi sürecinde vefat eden yakınlarımız, dostlarımız, vatandaşlarımız oldu. Bütün bunlara rağmen kararlılıkla pandemi sürecini birlikte atlatmaya gayret ettik, ediyoruz. Hemşerilerimiz, esnafımız, güvenlik güçlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve bilhassa sağlık çalışanlarımızın her bireyi, bu zor süreçlerden geçti ve umarım artık 2021 yılının başlamasıyla bu süreç bitmiş olsun. Bütün bu zor zamanların geride kalacağını birlikte tekrar güzel günlere, bütün fedakâr ve cefakar vatandaşlarımızla ulaşacağımıza olan inancım tamdır.”

Pandemi sürecinde hedeflenen hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla Haliliye Belediyesi olarak yoğun gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Canpolat, mesajına şöyle devam etti:

“Haliliye Belediyesi olarak pandemi gölgesinde geçen 2020 yılında hedeflediğimiz hizmetleri, projeleri gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Altyapı, kırsal yollar, pandemi sürecinde eğitimden uzak kalan öğrencilerimize tablet dağıtımı, sosyal yardımlar, kültür, çevre, sağlık, spor projeleri gibi birçok alanda hizmet etmeye gayret ettik. Bu hizmetleri bir lütuf olarak görmeden, bizi bu hizmetleri yapalım diye seçen halkımıza hizmetkar olmanın gururuyla yaptık. Kayıpların acıların olduğu normalin dışında bir yıl olsa da biz belediye olarak hemşerilerimize vaad ettiğimiz projeleri gerçekleştirmenin kaygısını taşıyıp ve onların talepleri doğrultusunda hiçbir bahaneye sığınmadan bütün belediye çalışanlarımızla, koşar adım hizmete hazır bulunduk. Hizmet etmek isteyenler için bir yılın kısa bir süre olduğunu biliyoruz ve yeni yılda kararlılıkla projelerimizi gerçekleştirmek için durmadan hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Haliliye’nin geleceği için çalışan, destek veren herkese, bütün kurum ve kuruluşlara, yediden yetmişe bütün hemşerilerime en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Şahsım adına 2021 yılının, Haliliye Belediyesi çalışanlarına ve sakinlerine, Şanlıurfalı hemşerilerime, insanlığa ve mazlum coğrafyalara barış, huzur ve mutluluk getirmesini, en içten duygularla temenni ediyorum.”

Başkan Mehmet Canpolat, mesajını tamamlarken, “Yeni yılımızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.